Håll igång rörelsen

Har du någon gång varit med och hjälpt att rulla igång en bil? Tungt eller hur? Men så snart däcken börjar rulla, även om bara lite och långsamt, så går det lättare och lättare.

Precis så kan det kännas när man önskar sig en förändring men tycker att den känns svår att få till. När man tycker sig sitta fast kan det vara tungt att starta rörelsen som ska föra dig åt rätt håll. Precis som om man ska rulla igång en bil. Och precis så kan det vara med våra förändringar i livet också. Innan du börjat ta de första stegen så kan det upplevas tungt men så snart du börjat röra dig flyter det på allt mer av sig själv.

Så, om du lyckats få igång en rörelse, låt den inte avstanna! För då måste du göra allt det stora tunga arbetet igen för att börja styra skutan åt önskat håll. Så vårda det flöde du har. Håll det och dig igång. Både i kroppen, knoppen och livet. Låt det aldrig stanna. Att du sitter fast, att ingenting händer, är så klart en illusion, men för att du ska kunna få till de förändringar du vill, som du önskar, så behöver du hålla dig vaken och alert i flödet.

Jag gjorde några större förändringar före jul och gör nu allt jag kan för att hålla min rörelse igång. Spännande, utmanande och läskigt. Men kul!

Ikväll väntar yogaklass där vi just ska fokusera på att flöda, att aldrig stanna. Så länge kroppen lever så är vi aldrig helt stilla. Andningen påverkar hela kroppen. Visste du tex att dina njurar rör sig upp och ner flera centimeter i varje andetag?

Mer medveten rörelse åt folket!
(mitt motto just nu 🙂 )
Kram, Åsa