Om Åsa Åhman

Jag som ligger bakom denna sajt heter Åsa Åhman och har jobbat med rörelse och hälsa i olika former sen 90-talet. Jag är nyfiken och drivs av en lust att förstå, och ämnen som rör kroppen är något som jag kommer kunna lära mig mer om så länge jag lever. Detta är en enorm glädje för mig!

När vi jobbar tillsammans, oavsett om det är med hjälp av Rolfing, Rolf Movement eller yoga så ser jag det som ett samarbete. Vi jobbar tillsammans för att hjälpa dig till en friare rörelse, större kroppskännedom och en bättre hållning. Jag brukar beskriva samarbetet som mellan radarparet Sherlock Holmes och Dr Watson. I detta fallet så är det du som är Sherlock. Ingen kan känna din kropp så bra som du kan, men med min hjälp (Dr Watson) så kan vi hjälpa dig till en positiv förändring mycket snabbare och bättre än vad du kan göra själv. För att få till en förändring i kroppen så behövs ofta extra energi utifrån, det är där jag kommer in. Jag bidrar med mitt utifrån-perspektiv, min erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig må och vara bättre i kroppen.

Exempel på mina utbildningar

  • Certifierad Rolf Movement Practitioner™, München Tyskland, 2018.
  • Certifierad Rolfare (Certified Rolfer®), München Tyskland, 2015.
  • Mindfulnessinstruktör, Mindfulnesscenter, 2008.
  • E-RYT Yoga teacher, Yoga Alliance, USA. Jobbat med yoga som lärare och instruktör sen 2003.
  • Licensierad personlig tränare, SAFE, 2002.
  • Civilingenjör Datateknik, KTH, 1998.

Mitt företag heter Idoru och jag är registrerad för f-skatt. Min mottagning ligger på Fjällgatan 23b i Stockholm, i Hälsans hus.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Få information om kommande föreläsningar, workshops eller specialerbjudanden.