Om Åsa Åhman

Jag är civilingenjören som också alltid arbetat med hälsa. Samma år som jag tog min examen från Datatekniklinjen vid KTH (1998) så utbildade jag mig också till gruppträningsinstruktör. Och på den vägen har jag fortsatt! Sen 2014 har jag dock uteslutande jobbat med Rolfing och yoga, jag har alltså lämnat IT-världen bakom mig. Jag är väldigt tacksam över att jag valt en yrkesbana som dagligen när min nyfikenhet och lust att lära kring holistisk hälsa – om allt det innebär att vara en mer hälsosam och hel människa.

Förutom nyfikenhet är samarbete ett viktigt begrepp för mig. När vi jobbar tillsammans, oavsett om det är med hjälp av Rolfing, Rolf Movement eller yoga så ser jag det just som ett samarbete. Vi jobbar tillsammans för att hjälpa dig till en friare rörelse, större kroppskännedom och en bättre hållning. Jag brukar beskriva samarbetet som mellan radarparet Sherlock Holmes och Dr Watson. I detta fallet så är det du som är Sherlock. Ingen kan känna din kropp så bra som du kan, men med min hjälp (Dr Watson) så kan vi hjälpa dig till en positiv förändring mycket snabbare och bättre än vad du kan göra själv. För att få till en förändring i kroppen så behövs extra energi utifrån, det är där jag kommer in. Jag bidrar med mitt utifrån-perspektiv, min erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig må och vara bättre i kroppen.

Exempel på mina utbildningar

  • Certified Advanced Rolfer®, München Tyskland 2024
  • Certifiered Rolf Movement Practitioner™, München Tyskland, 2018.
  • Certified Rolfer®, München Tyskland, 2015.
  • Mindfulnessinstruktör, Mindfulnesscenter, 2008.
  • E-RYT Yoga teacher, Yoga Alliance, USA. Jobbat med yoga som lärare och instruktör sen 2003.
  • Licensierad personlig tränare, SAFE, 2002.
  • Licencierad gruppträningsinstruktör, SAFE, 1998.
  • Civilingenjör Datateknik, KTH, 1998.

Mitt företag heter Rolfing med Åsa AB och jag är registrerad för f-skatt. Min mottagning ligger på Fjällgatan 23b i Stockholm, i Hälsans hus.

Anmäl dig till nyhetsbrevet!

Få information om kommande föreläsningar, workshops eller specialerbjudanden.