Workshop: Släpp fötterna loss, det är vår!

Workshop online och/eller fysisk träff utomhus i Stockholm.

Fötter är en ofta underskattad del av kroppen. De är lika känsliga som våra händer och är menade att ge lika mycket information till vår kropp och vårt nervsystem som det vi får via beröring med händerna. Tyvärr är vi många som stänger in fötterna i för små och hårda (ofta också för tunga) skor vilket gör att denna informationskanal stängs av. Låt oss knyta ann lite bättre till våra fötter och hjälpa dem göra sitt jobb. När fötterna finns där, är vakna och kännande, rörliga och starka, så har du en helt annan grund att bygga hållning och en välmående kropp på.

Välkommen på workshop i två delar där du väljer om du vill vara med på en eller båda.

Vi ses först online via zoom för föreläsning, övningar och frågor kring fötter och gång. Du som har möjlighet kan också, eller endast, delta i fysisk träff i Stockholm. Vi kommer då mötas utomhus för att göra övningar både med skor och utan för att ännu bättre förstå potentialen i våra fötter.

Om du inte kan vara med på online-mötet så spelas det in och du kan ta del av det senare. Materialet finns tillgängligt för dig till och med sista juni 2024.

Datum och tid:
Zoom 4/5 kl 10-12 (spelas också in)
Fysiskt möte 25/5 kl 10-11.30 (spelas inte in)

Pris: 750 kr per del. Köper du båda får du dem för 1 400 kr. Swisha till 123 505 1966.
Boka: Skicka ett mejl till asa.ahman@rolfingmedasa.se
Plats: Zoom och/eller utomhus i Stockholm.
Betalningsvillkor: Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan deltagare. Du har 14 dagars ångerrätt enligt distansköplagen från att du anmält dig.