Workshop: Må bättre i din vardag

Må bättre i din vardag

Kanske är du nyfiken på Rolfing, kanske har du tidigare gått igenom en Rolfingprocess eller just nu är mitt i den. Kanske vill du bara utforska om och hur det är möjligt att må bättre i din vardag, i allt som redan finns där, utan att behöva avsätta extra tid för kurser, träning eller speciella övningar.

Kom på en heldagsworkshop där vi jobbar med Rolf Movement (bygger på principerna bakom Rolfing Structural Integration®) för att medvetandegöra ditt varande och dina rörelser i vardagen, och hur din vardag kan bli en plats där du hjälper dig själv må bättre. Vi kommer under workshopen göra specifika rörelser och övningar som syftar till att hjälpa dig bli medveten om mönster du har och vad du kan göra för att släppa dem.

Vi kommer göra övningar som kräver både tid och plats och kunskap, men de syftar till att hjälpa dig vara friare och mer närvarande i det liv du redan lever. Så workshopen är dubbel; både i innehåll och syfte. Den kommer ge dig exempel på övningar du kan göra, utöver din vardag, som samtidigt är de övningar som låter din vardag bli den plats och tid där du hjälper dig själv må bättre.

Workshopen passar alla, oavsett tidigare erfarenhet av Rolfing.

Åsa Åhman är certifierad Rolfare (Certified Rolfer®), Rolf Movement praticioner och yogalärare som jobbar i Stockholm med att hjälpa sina klienter till just lättare rörelser och bättre hållning med mindre spänning i vardagen.

Datum: 16 april 2023
Tid: 10.00 – 16.30 (lunch mellan 12.30 – 14.00)
Pris: 1 200 kr, swisha till 123 505 1966
Plats: Terassen, Hälsans hus på Fjällgatan 23b i Stockholm.
Betalningsvillkor: Anmälan är bindande. Du har 14 dagars ångerrätt enligt distansköplagen från att betalningen är mottagen.